Galleri

Här nedan finner du bilder från våra tillställningar, konserter och annat!

Julkonsert 2016

Bilder från vår julkonsert 2016. Julkonserten hölls i CuLTUREN i december 2016, där vi varvade klassiska stycken med mer moderna. Med solister ur kören, Maria af Malmborg som presentatör, Kent Jonsson som trumpetsolist och vår Håkan Olsson Reising som dirigent blev det en riktigt lyckad kväll. Maria af Malmborg är frilansande skådespelare och regissör, anställd […]

Kulturnatt september 2016

Detta är bilder från kulturnatten 17 september 2016. Vi firade Shakespeareåret med att sjunga körsånger tonsatta av Vaughan Williams, Mäntyjärvi och Lindberg. Vi bjöd även på två helt nyskrivna sånger av Richard Lindström, även de med texter av Shakespeare. Scenen var Rudbeckianska skolans aula.

Bilder på oss

Sommarturné 2017

Kulturnatten september 2017

Vårturné 2022- Katedralmusik i vårtid

Under Kristi Himmelfärdshelgen 2022 åkte InCantus på turné till Vreta Kloster, Lund och Skara och sjöng ett blandat vårprogram.

Inspelning i Gunnilbo kyrka

Under våren 2024 har Camerata InCantus spelat in material komponerat av körens egen Hans Hartman. Skivan kommer att släppas senare under året. Inspelningen gjordes i Gunnilbo kyrka och kören fotades av Åsa Wijgård.